Бившият играч на ЦСКА Килиан Шеридан продължава да предизвиква интерес на Острова с изявите си по източноевропейските терени. Сега той блести в полския шампионат, но винаги при интервютата го връщат и на престоя му в София. 

И той разкри пореден случай от престоя си при "червените", когато начело им бяха пернишките босове Димитър Борисов и Иво Иванов. Досега неведнъж той се е оплаквал от престоя си у нас и продължи с разкритията.

"Предполагам, че преди всеки да отиде в България, у него се зараждат едни подозрения и се чуди какво ще бъде. Не много време, след като отидох там, ни взеха на тренировъчен лагер към едно затънтено и изолирано място", сподели Шеридан пред "Гардиън".

"Ние седяхме в автобуса, когато изведнъж се качи собственикът, заобиколен от десетки бодигардове, и започна да говори нещо на български. Не знаех за какво става въпрос и бях доста объркан. Преди някой да ми каже каквото и да било, дойде едно яко момче и ни събра телефоните и лаптопите. Това беше ненормално и мутренско".

"А автобусът вече беше тръгнал към средата на нищото. Тогава се разтревожих здраво, помислих си: "В какво, по дяволите, се забърках?" Но впоследствие разбрах, че са го сторили само за да сме концентрирани. Просто трябва да се адаптираш бързо".