ЦСКА се готви за поредната си битка днес, пише "Тема спорт". Но тя няма да е на терена, а извън него, както доста често се случва през последните години. 

От 13:00 до 14:00 часа в Кърджали ще се проведе вторият търг за емблемата. А участниците ще са същите като при първото наддаване на "Армията" на 30 март - ЦСКА, Никола Газдов и фирмите "Интегрис Лаб" и "Еко Депозит Солюшънс". Армейците многократно заявиха, че тези три кандидата са свързани със силния човек в Лудогорец Кирил Домусчиев. 

Предаването "Господари на ефира" пък излъчи репортаж, в който се проследяват любопитни взаимовръзки, водещи до една персона. Така днес битката се очертава не просто за някаква си емблема, каквито е имало много... Стотици фено-ве на ЦСКА от цялата страна се стягат за десант в Кърджали, като тяхната бройка може да достигне 1000. Армейската общност е готова да брани емблемата от посегателства на натрапници.

"Задатъци за участие в търга за активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност) са внесли същите четири участника, които се явиха и на първото наддаване”, съобщават от „Българска армия” и допълват:

„Освен ЦСКА, това са лицето Никола Газдов и фирмите "Интегрис Лаб" ООД и "Еко Депозит Сълюшънс" ЕООД. Разследване на телевизионното предаване "Господари на ефира" през миналата седмица ясно показа връзката между двете фирми и собственика на ПФК Лудогорец 1945 АД. Физическото лице Никола Газдов пък е син на финансовата директорка на футболния проект от Разград г-жа Теменуга Газдова.”

„Отново външни на армейската общност лица протягат своите ръце към нещо, което не им принадлежи. Търгът ще се проведе днес от 13:00 до 14:00 часа в гр. Кърджали, ул. Хан Аспарух № 5, вх. В, ап. 12. ЦСКА ТВ ще излъчи на живо търга за активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност). Предаването ще е за всички фенове на ЦСКА, които няма да имат възможност да присъстват лично на опита за присвояване на това, което е наше. Очаквайте подробности в сайта през целия ден!", заявиха от ЦСКА в съобщения на клубния си сайт, а синдикът на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД Дора Милева изрази сериозно притеснение за търга.

"Ще бъде ужас. Много искам всичко да приключи. Всичко е в интерес на кредиторите. Взети са необходимите мерки, за да бъде осигурено нормалното протичане на събитието", коментира Милева пред "Дневник".