Специалистът по спортно право Георги Градев коментира казуса с изключването на ЦСКА от евротурнирите за следващия сезон. Както е известно, той помогна на Дунав Русе да участва в жребия за сметка на "червените".

"Още веднъж благодаря на всички за подкрепата и приятелството. По молба на семейството ми в следващите седем дни ще почивам активно и няма да ползвам Фейсбук, така че няма да ви отговарям. Временно съм спрял и Messenger. До скоро и да знаете, че доброто винаги побеждава", отсече Градев.

"Утре гледайте "Господари на ефира"! На хората на Гриша Ганчев, които четат тук и звънят на Джуди Халваджиян, искам да ги успокоя, че няма да плюя никого утре. Не ме познавате! Ще отговоря и на всички неудобни въпроси по мой адрес. Спете спокойно, научете се да мислите и спрете да бъдете манипулирани от прости хора."

"Искам в аванс да ви кажа, че ЦСКА не ми дължи никакви пари, а вие дори не сте ЦСКА, за да имам личен мотив срещу новия клуб. Списъкът с кредиторите е публичен и мен ме няма в него. Нямам личен мотив."

"За мен това е работа, след като бях нает от Дунав да защитя техните интереси. УЕФА не са идиоти да ви извадят без основание. УЕФА не е БСФ (по израза на Дора Милева Българска смешна федерация)! Не съм писал донос, а правно становище за Дунав. Очевидно съм го написал добре, щом УЕФА отсъди в полза на Дунав."

"Дунав не е изхвърлил новия клуб, а УЕФА го направи. Ако Дунав не бяха писали на УЕФА, щяхме да загубим една квота напразно. Новият клуб щеше да бъде изваден от УЕФА при всички случаи за нарушение на 3-годишното правило. Такива дела в УЕФА между заинтересовани клубове има всяка година."

"Не можете да се сърдите нито на Дунав, нито на мен, че не оставихме една празна квота за ЛЕ. Очевидно Ганчев е заобиколен от некомпетентни и/или недобросъвестни съветници, които го подвеждат. Аз лично му казах преди година, че така ще стане с УЕФА и се оказах прав."

"Питайте го, сигурен съм, че ще потвърди. Отсега казвам на феновете на новия клуб, че КАС отново ще отхвърли иска им за обезпечение и няма да ги върне в ЛЕ. Решение ще им до ден-два", написа Градев в социалните мрежи.