Полузащитникът на ЦСКА Рубен Пинто даде първото си интервю за cska.bg, след като подписа 3-годишен договор с клуба. Вчера той пристигна на лагера в Австрия, а днес проведе първа тренировка.

Пинто коментира, че преговорите на ниво клуб-клуб са забавили неговия договор, но е на мнение, че това няма да окаже влияние върху подготовка му. Полузащитникът добави, че е в ЦСКА, за да вдигне шампионската титла и че никакво друго класиране не устройва него и съотборници му.

"Знаете, че аз бях преотстъпен и двата клуба трябваше да преговарят и да стигнат до крайно решение. Сега вече съм тук и съм щастлив. Аз съм професионалист и не спирах да тренирам всеки ден. Знам, че когато отида при отбора трябва да съм на същото ниво и да го надвиша даже."

"Харесва ми това, което показахме в последните мачове. Не съм само аз, а това се дължи на целия отбор. Трябва да продължаваме по същия начин. Мачовете са в миналото и трябва да показваме по-добри игри.
Аз съм тук, за да съм шампион. Целият отбор има тази цел и ще се борим стъпка по стъпка да го постигнем", заяви Рубен Пинто.