ЦСКА вече е продал малко над 200 абонаментни карти за новия сезон, разбра „Тема Спорт”. Армейците пуснаха сезонните пропуски точно преди седмица и интересът към тях на този етап е задоволителен.

Администрацията на клуба е отворена всеки работен ден от 9:00 до 17:00 часа, като привърженици постоянно идват на малки групи в офиса. Той вече се помещава в дясното крило на стадиона - над съблекалнята на ЦСКА. Цената за Сектор А е 320 лв., за В - 200 лв., за Г - 90 лв., детска за Г - 45 лв., ВИП - 2000 лв. и паркомясто - 400 лв. Очакванията са до началото на сезона клубът да продаде около 2000 карти.

В същото време завърши напълно освежаването на терена на „Армията”. Както „Тема Спорт” съобщи, чимовете трева пред двете врати бяха подменени. Имало е и други кръпки на местата, където покритието не е било в добро състояние.

Юношите на ЦСКА, родени 2004 г., пък разпиляха с 12:0 сръбския ФК Пирот в първия си мач от груповата фаза на турнира „Несебър къп” 2017. С 5 гола се отличи синът на бившия червен нападател Петър Жабов - Павел.

Хеттрик вкара синът на треньора на формацията Атанас Борносузов - Йоан. Още две попадения добави Александър Божков, веднъж се разписа Георги Чорбаджийски (брат на Божидар Чорбаджийски), а сърбите си вкараха и автогол. Днес децата играят от 18:30 часа срещу Бургас спорт. В групата на ЦСКА са още молдовският Чадър-Лунга и Хасково.