Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев открито нападна БФС и Борислав Михайлов заради неучастието на "червените" в Лига Европа. Това стана в ефира на телевзиия BIT.
 
"В началото на месец май, президентът на БФС - Боби Михайлов каза, че няма нужда да се пита нито УЕФА, нито ФИФА дали ЦСКА има право на участие. Незнайно как, изведнъж БФС реши да пита УЕФА с въпрос, зададен така, че отговорът дойде от генералния секретар, вследствие на което БФС издаде свое решение. На практика, писмото идва преди ние да сме получили лиценз".

"Искам да питам Боби Михайлов, същата пътечка ли направи през 2012 година, като участва Лудогорец вместо ЦСКА. Нека от Разград да обяснят как през 2010 година стават пълноправен член на БФС и как играят по същия начин, както трябваше да играем ние. Случващото се е абсурдно. В този БФС са безумци до безумци. Аз предлагам, когато Боби Михайлов дава пресконференции, да има дрегер там", разпали се Георгиев.
 
"Бях на една среща с човек от йерархията на УЕФА, който ми каза, че за първи път вижда случай, в който президент на БФС не помага, а пречи на футбола. Да, той ми каза, че Боби Михайлов работи срещу ЦСКА", добави още Георгиев, който допълни, че Гриша Ганчев ще плати 8 милиона лева за активите на фалиралото дружество.