Футболистите на Беласица получиха обещаните им от ръководството премии за равенството 1:1 срещу ЦСКА 1948 като гост в първия кръг на Югозападната трета лига в събота. Това стана след снощната тренировка на отбора в деня на големия християнски празник Успение на Пресвета Богородица.

Бонусите са в двоен размер, както е по клубен правилник за резултат срещу определени съперници. Беласица се готви за домакинството си на Рилски спортист от втория кръг. 

"В никакъв случай не бива да подценяваме мача срещу отбора на Рилски спортист Самоков. Гостуващият тим е изграден от много опитни футболисти, които победиха в първия кръг обновения отбор на Вихрен Сандански. Имам представа за играта на Рилецо, след като в края на лятната подготовка за настоящото първенство премерихме сили в контролен мач в Самоков".

"Ако покажем играта най-вече от първото полувреме срещу ЦСКА 1948, със сигурност ще зарадваме ръководството и феновете в първия си домакински мач в събота. Все още се умува дали срещата да се играе на стадиона в Коларово, или в Първомай, които са с лиценз от ЗС на БФС. По този въпрос ще има яснота в четвъртък, когато ще уведомим ЗС на БФС и зрителите за този мач", коментира старши треньорът Иван Златински.