Новият футболист на ЦСКА Александър Барт вярва, че “червените” ще могат да прекъснат доминацията на Лудогорец в Първа лига. Опитният бранител заяви, че отборът има достатъчно силни играчи, за да се пребори за титлата.

“Много добре се чувствам и съм готов на 100 процента да започна с ЦСКА още от утре. Играх 6 месеца в Румъния за Университатя Крайова, но и за мен, и за семейството ми беше най-добре да се върнем в България, в София, в голям отбор като ЦСКА. Първо, ЦСКА има голяма история и много добър отбор, тази година имат големи амбиции. Второ, жена ми е българка. За нея и децата беше най-добре да се върнем в София”, каза Барт пред “Дарик”.

‘’Имаме шанс да прекъснем хегемонията на Лудогорец. Имаме много добър отбор. Гриша Ганчев направи всичко, за да се чувстваме добре и сега базата е много добра. Разполагаме със силни футболисти. Надявам се тази година да бъде нашата година’', добави още той.

‘'Естествено, че ще се преборим с Лудогорец. И ние сме много добри също. Вярно е, че в Лудогорец е добре, но и тук в ЦСКА също е много добре. Разполагаме с всички предпоставки да направим един хубав сезон”, завърши френският защитник.