Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски стана главен герой в мениджърска война. От едната страна стои голяма холандска агенция, която работи с Аякс, а от другата - фирма, която е много близка до ръководството на клуба. Интересът на холандците е повече от сериозен, пише "Меридиан мач". 

Те са го гледали за пръв път по време на историческата победа с 2:0 над Холандия през пролетта. Те също така са посетили родната столица за още два мача - 3:2 над Швеция на "Васил Левски", както и победата на ЦСКА над Локо (Пд) с 4:1. Всичко това ясно показва, че техните намерения са повече от сериозни. 

Ако Чорбаджийски парафира, то холандците със сигурност ще могат да му уредят трансфер в солиден западноевропейски клуб. Разбира се, ако от "Армията" го пуснат.

Иначе през годините настоящето ръководство на ЦСКА, което преди това дълги години дърпаше конците в Литекс, често е убеждавало играчите на клуба да подписват с "приятелската" агенция. Така за години напред футболистите докарват сериозни приходи на въпросната фирма.