Треньорският щаб на ЦСКА начело със Стамен Белчев е уверен, че отборът ще е шампион още този сезон. "Аз съм сигурен, че ще станем шампиони. Нямам поставена цел, но и не е необходимо", отсече Белчев пред BiT.

"Не мисля, че ЦСКА има комплекс от Лудогорец. Наистина има негативни резултати в годините назад, но в последните 4 срещи смятам, че надиграхме този съперник. Загубихме два мача, други два завършиха наравно. Но се представихме на ниво и няма от какво да имаме комплекс", добави Белчев.

"Паузата в шампионата за нас не е добра, защото нарушава ритъма ни. Ние няма какво толкова да работим и да подобряваме, с оглед, че сме в победна серия. Паузата е за отбори с по-слаби резултати, които да коригират нещо. Дано не личи при подновяването на първенството, че сме имали национали. А тяхната голяма бройка от ЦСКА говори добре за клуба, треньорите и футболистите", коментира още Белчев.

"Първенството е един голям маратон, като трябва да си разпределим правилно силите в неговия ход. Обичам да работя с млади играчи, стига да покажат, че заслужават мястото си в ЦСКА. Виждаме Стойчо Атанасов - игра страхотно срещу Витоша. Сашо Георгиев влезе като ляв краен защитник в първия кръг и се справи добре. Чорбаджийски и Десподов също са млади".

"Това са все футболисти с бъдеще, стига да си поставят високи цели и да ги преследват. При тях тепърва предстоят резултати, футболът обаче не търпи половинчати работи. Или си сериозен и напредваш, или рано или късно отпадаш", добави Стамен Белчев.