Още по темата

 

Звездата на ЦСКА Густаво Кулма бе избран за най-добър играч за изминалия 8-и кръг в Първа лига. Както е известно, Кулма заби два гола във вратата на Верея и бе с основна заслуга за победата на ЦСКА.

Густаво обяви, че е доволен от първото място на ЦСКА и вярва, че армейците ще станат шампиони.

"Много съм доволен от това, което показва отборът ни. Всеки знае какви са целите на клуба. Трябва да продължаваме все така. Всички сме стъпили здраво на земята, фокусирани сме, знаем за какво става въпрос. Правя всичко възможно да мисля какво може да се получи в деня на мача. По-лесно ми е така, когато обмисля нещата от по-рано. В началото ми беше по-трудно, защото имах лични причини", заяви нападателят на ЦСКА.

"Целият отбор показва добра игра. По-удобно ми е да играя вляво, защото там получавам по-големи възможности. Нов договор? В момента това говорим, клубът го иска и скоро може да се разберем. Зависи само от нас дали ще спечелим титлата. Ако продължаваме така, ще успеем. Мисля си, че може да докараме титлата на "Армията" през този сезон".

"Сега идва труден мач за нас срещу Черно море, трябва да сме концентрирани през цялото време. Първи сме и не трябва да подценяваме никой. С труда на целия отбор ще успеем. Нашата работа е да печелим точки, няма никакви допълнителни премии. Моят любимец е Роналдиньо", добави колумбиецът в "Пресклуб България".