Доскорошният секссимвол за българските футболни фенове Асдис Ран се наля драстично. Исландката с прозвище Ледената кралица е неузнаваема и вече гони внушителните за една дама 70 килограма.
Тя изплаши фенове на ЦСКА из софийските улици.

Запалянковците успели да разпознаят русото изкушение, което преди време блестеше на стадион "Българска армия", пише "България днес". Асдис беше считана за най-предизвикателната футболна половинка, когато бившият й вече съпруг Гардар Гунлаугсон играеше за "червените". Сега всички се чудят как е възможно блондинката да се състари толкова бързо.

На 12 август това лято исландката навърши 37 години. Тя беше майка на три деца и когато се снима гола за родния "Плейбой", но тогава поддържаше бляскава фигура. Сега Ледената кралица се е ошишкала както в лицето, така и в телесата. Отпрала е голямо дупе, а баджаците й вече трудно се побират в дънките й.

Моделката все пак има известно оправдание за рязкото надебеляване. През юни тя претърпя тежък инцидент с лошо падане. В резултат на това Асдис се беше потрошила напълно - счупено ребро, крак на две места и ръка. Тя лежа известно време в болница в родината си, а след това дойде на възстановителни процедури по нашето море. Именно в този период красавицата напълно се е обездвижила и зарязала тренировките във фитнес залата. Асдис изпаднала и в депресия и си похапвала обилно количество сладолед и шоколад.

Според запознати Ледената кралица си няма сериозен крал до себе си в момента, а от това страда и сексуалният й живот. Самата тя не говори открито по тази тема. Исландката е в близки отношения с друга бивша футболна съпруга - Елена Тодорова. Тя беше омъжена за защитника Йордан Тодоров, но слуховете, че му изневерява с шефа на БФС Борислав Михайлов, доведоха до развод.

При всички случаи в българския футбол вече има нова по-секси исландка. Става въпрос за Йона, чаровната съпруга на новото попълнение в "Левски" Холмар Ейолфсон.