Ръководството на ЦСКА най-вероятно ще поиска от Съдийската комисия на БФС да им осигури рефери от чужбина за предстоящите дербита срещу Левски и Лудогорец, пише вестник "24 часа".

„Червените“ пропищяха от решенията на „хората в черно“ в последните два мача от Първа лига, въпреки че спечелиха. Във Варна срещу Черно море от „Армията“ имаха претенции към неотсъдена дузпа и отменения гол на Станислав Манолев, а в петък вечерта срещу Дунав (3:0) - за неотсъден наказателен удар срещу Фернандо Каранга и незачетен гол на бразилеца.

За последно в елита Левски поиска чужди съдии за възловите си мачове преди 7 години.

„Не искам да коментирам дискусионните положения. От една година ме заболя устата да говоря. След мача във Варна мисля, че няма какво повече да коментираме съдиите. Там вече паднаха всички маски и се видя, че по всякакъв начин футболният съюз се мъчи да ни спре. Не мога да коментирам кого ще подкрепим на конгреса на БФС. Аз отговарям за спортно-техническата част. Опитват по всякакъв начин да задържат съперниците ни в мача и се надяват ние да направим грешка, което бе на косъм да се случи във Варна“, каза главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов.