ЦСКА ще се вдигне като юмрук след издънката срещу Етър във Велико Търново (2:2). Това обяви плеймейкърът на армейците Тиаго Родригес, като направи и кратък коментар на срещата.

„Ние сме силни, когато сме заедно. ЦСКА ще се вдигне като юмрук след грешната стъпка срещу Етър. Щом сме обединени, ще се справим. Всички играчи ще се преборим като едно цяло за нашата цел, а именно титлата. Благодаря на всички фенове за подкрепата, само ЦСКА!”, написа Тиаго в социалните мрежи. 

Португалецът бе заменен принудително в началото на второто полувреме, след като получи болки в дясното бедро. По всяка вероятност става въпрос за разтежение. Днес Тиаго ще премине изследвания, които ще покажат точната диагноза.

В същото време неговият сънародник Рубен Пинто бе подкрепен от всички съотборници и треньори, след като си вкара автогол срещу Етър. Именно той оформи крайния резултат 2:2. Пинто бе залят и от стотици съобщения от фенове на ЦСКА, които опитаха да го успокоят след негативния развой на събитията. Португалецът се представи на ниво в срещата и асистира за втория гол на Каранга след хубав пробив между Минев и Сърмов в наказателното поле на Етър.

„Благодаря на всички за милите думи и подкрепата”, написа Пинто във Facebook. Това бе негов първи автогол в кариерата, а веднага след края на срещата с Етър португалецът се разплака. Той бе успокоен от всички съотборници начело с капитана Божидар Чорбаджийски. След сблъсъка на „Ивайло” отборът бе разпуснат в двудневна почивка и от вторник подновява занимания.