Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде обширно интервю. В него той говори за предстоящото дерби с Левски на 21 октомври, за треньора на "сините" Делио Роси, за обстановката на "Българска армия", засегна още интересни теми.

"Нещата са добре, макар че има какво да се желае. Десет месеца съм треньор в ЦСКА, в такъв тим само резултатите оставят треньора, работя всеки ден давам всичко от себе си, здраво съм стъпил на земята", коментира Белчев.

"В България така е прието, че грандовете трябва да побеждават във всеки мач и очакванията от феновете са големи, особено в ЦСКА. Опитвам се да бъда спокоен човек, но се опитвам да не изразявам емоции. Опитвам се да давам пример на футболистите, не обичам да правим циркове. За момента самите футболисти и ние като треньорско тяло, направихме добър екип, има настроение в тима, в малки моменти ни бягат резултатите, трябва да бъдем постоянни в игрово отношение", каза още спецът пред Дарик радио.

"И Бодуров, Манолев, Барт и Каранга са лидери в тима, но важното за мен е колективът. Каранга прави чудесен сезон, надявам се да остане и през пролетта при нас, все пак ръководството решава. Кирил Десподов е един страхотен млад български футболист, но това, че не играе на моменти е с възпитателна цел, в други моменти не заслужава да играе, няма постоянство, като направят 1-2 мача се задоволяват с това, това се отнася за младите играчи. Аз съм добър мотиватор, но и те се надъхват преди мач, имаме един добър колектив, футболистите знаят в какъв отбор играят", коментира ощеБелчев.

"Треньорските смени ги решават шефовете. Делио Роси няма нужда от представяне, със страхотна визитка, печелил е Купата на Италия. В дербито колкото и да търсим тактическо надиграване, познаваме се, според мен малките детайли ще решат дербитата, евентуални индивидуални грешки, дано ние направим по-малко такива, и да излезем победители в дербитата", каза още той относно предстоящите дербита с Левски и Лудогорец.