ЦСКА и ЦСКА 1948 за пореден път се оплюха по медиите. Както е известно, вчера административния директор на ЦСКА Милко Георгиев каза, че за него предстоящият търг за базите на ЦСКА е "приключен въпрос". Днес шефът на аматьорския клуб Добрин Гьонов му отвърна: 

"До нас достигна информация, че г-н Георгиев е освободен от клуба на г-н Гриша Ганчев. Не знам дали това е истина, но е факт, че напоследък не е имал изяви. Колкото до самото му изказване, за пореден път оставам втрещен. Явно някои хора още живеят в 90-те години".
 
"Сигурен съм, че министър Красен Кралев и цялата държава няма да допуснат законът да бъде заобиколен. Ние ще се борим докрай, като единствено искаме всичко да бъде честно и прозрачно! Ако г-н Ганчев предложи и гарантира по-добро развитие, нека той да спечели търга."
 
"Ще се върна към другия търг - за емблемата. Ще попитам приближения до ловешкото ръководство г-н Борносузов, дали има нужда да му услужим с 15 лева, за да си плати съдебната такса по обжалването, което е направил преди повече от месец", каза Гьонов пред "Спортал".