Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров е впечатлен от грандиозното посрещане, което той и административният директор на клуба Милко Георгиев получиха при посещението си в Лондон. Двамата бяха официални гости на откриването ДФА "ЦСКА Лондон".

Димитров разкри, че не е очаквал такова грандиозно посрещане от домакините и благодари на директора на неделното българско училище "Букваран" - Григор Григоров и основателя на Академията Кирил Иванов за гостоприемството.

"Не очаквахме подобно посрещане, но това, което видяхме в Лондон, беше грандиозно. Усетихме толкова любов и страст, когато феновете говорят за ЦСКА", каза Велизар Димитров пред клубния сайт cska.bg. 

Велизар Димитров разказа, че е усетил цялата любов на децата и е виждал пламъка в техните очи, когато те са говорели за ЦСКА. Той е впечатлен от всички привърженици и заяви, че в Лондон има огромна червена общност. 

"Феновете на ЦСКА на Острова жадуват да станем шампиони. ЦСКА през годините е минал през много сериозни дупки и проблеми, но в момента мога да твърдя, че имаме един много стабилен и солиден клуб", каза още Велизар.

Главният скаут сподели, че децата от Академията мечтаят един ден да играят не в Челси или Ливърпул, а в първия отбор на ЦСКА.