Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев е забранил на играчите си да говорят за мача с Левски, който е след седмица. Както е известно, утре "червените" приемат Пирин утре от 20.00 часа.

“Още от началото на седмицата съм забранил да се говори за Левски. Първо имаме мач с Пирин, който трябва да го изиграем по най-добрия начин и да го спечелим. После ще имаме време да мислим за Левски", отсече специалистът.

“Надявам се паузата да се е отразила добре. Обърнахме внимание на много детайли в играта ни, въпреки че 7 от момчета ги нямаше заради ангажименти с националните отбори. Имаше неща, които изчистихме и дано още утре се види това в мача с Пирин."

"Очаквам пълна мобилизация от страна на момчетата. Видяха какво се случва, когато изневерим на стила си на игра. Не мисля, че мачът с Етър бе чак толкова слаб, но дано сме си извлекли поуките и да не правим едни и същи грешки."

"Медицинският щаб прави всичко възможно да вдигне Чорбаджийси и Сашо Георгиев. Надявам се от понеделник да се включат пълноценно в заниманията на групата", завърши треньорът.