Собственикът на Царско село Стойне Манолов коментира пред колегите от Спортал спора между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 за базите на ЦСКА. Той добави, че няма съмнение, че Гриша Ганчев ще плати 8-те милиона лева за емблемата на армейския клуб. 

"ЦСКА 1948 не ги гледам, къде да ги гледам? Не проявявам интерес към този отбор. Аз имам Царско село, ходя и на "Българска армия", където е голямата ми любов ЦСКА. Този проект е голям комплекс на някои хора. Не е редно да създадеш клуб и да го кръстиш ЦСКА. Времето ще покаже, мисля, че феновете ще покажат кой подкрепят." 

"Нямам съмнение, че Гриша Ганчев ще плати парите за емблемата. Дотук той каквото е казал, всичко се потвърждава. Трябва да споменем и г-н Инджов, с когото са направили толкова много неща на Панчарево. Как така ще дадат базите на клуб с 10 фена? Едва ли някой си мисли, че могат да дадат базите на ЦСКА на друг клуб". 

"На този търг трябва да участва професионален клуб според мен. Утре и аз мога да прекръстя моя отбор на ЦСКА и да искам базите. И какво ще правя там с моите 10 фена? Там е за ЦСКА. Само на болен мозък може да му мине през акъла, че базите на ЦСКА могат да отидат не при ЦСКА", заяви Стойне.