Дълговете на ЦСКА на Гриша Ганчев са над 15 милиона евро. Това съобщават от третодивизионния ЦСКА 1948, който в последните дни не спира да твърди, че е спортният наследник на фалиралото дружество.

От аматьорския клуб заявяват, че на "Българска армия" – по думите им техният дом, имат натрупани кредити от 7,65 млн. евро и се дължат още 8 млн. лв. за емблемата, "което плащане напрекъснато се отлага с юридически хватки".

От ЦСКА 1948 допълват, че бюджетът им за сезон 2016/17 е осигурен от дванадесет спонсорски договора, приходи от билети, абонаментни карти, артикули, дарения и членски внос. "Задълженията са ни нула лева", допълват от клуба чрез таблица, публикувана в официалната страница във Facebook.

Също така прави впечатление, че на главната страница в сайта на ЦСКА 1948 стои надписа: "Ние сме ЦСКА" с ликовете на Валентин Илиев, Емил Гъргоров и др. Долу вдясно пък пише: "Те са Литекс", придружен с Николай Бодуров, Станислав Манолев и др., които са в оранжеви екипи. Там присъства и Стойчо Стоилов, който е с оранжеви очила.