Треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров изрази съжаление, че "канарчетата" не победиха ЦСКА като гост. Срещата на стадион "Българска армия" завърши 1:1, като и двата отбора имаха шансове да спечелят.

"Мисля, че се получи добър двубой. И двата отбора търсеха победата до последно. Липсваше ни късмет, за да спечелим. Допуснахме твърде лек гол, а и в завършващата фаза имахме пропуски. Имаше много малко ситуации пред вратата ни, които се получиха най-вече след директни топки. През последните седмици работихме доста в тази насока. Днес чаках ЦСКА на контраатаки, но завършващият пас и завършващият удар ни липсваха, затова и не победихме".

"Съобразихме тактиката си днес с отбора на ЦСКА. Доста от нещата, които планирахме, се получиха. Трябваше да потърсим втори гол, ако искахме да спечелим мача. Между 50-ата и 70-ата минута не бяхме достатъчно опасни. Хубавото бе, че след изравнителния гол имахме сили да потърсим втори такъв и бяхме много близо до него. Не смятам да коментирам съдийските решения", заяви Киров.