ЦСКА започна подготовка за предстоящото гостуване на Локомотив в Пловдив. Срещата от XVII кръг на Първа лига е в неделя (26 ноември) от 15:30 часа на стадион "Локомотив".

На тренировката не присъстваше новият футболист в тима Роланд Алберг. Той пристигна в България в събота и от днес трябваше да започне занимания с тима, но заради скръбна вест в семейството му се наложи холандецът да се прибере в родината си. Плеймейкърът ще се присъедини към отбора в четвъртък.

Антон Недялков е здрав и тренира наравно със съотборниците си, а в заниманието пълноценно се включи и лекувалият контузия до скоро Божидар Чорбаджийски. Стойчо Атанасов се възстановява по-бързо от очакваното.

Той получи седмица почивка, а в тима се надяват след мача с Локомотив (Пловдив) защитникът да може да започне индивидуални тренировки и е възможно да бъде на разположение за Стамен Белчев преди зимната пауза.

Отборът ще тренира на базата в Панчарево до събота, когато ще замине на лагер преди важния сблъсък с Локомотив в неделя.