Ръководството на аматьорския ЦСКА 1948 за пореден път пусна невярно съобщение на официалния си сайт преди гостуването на Вихрен Сандански в среща от Югозападната В група, където ритат "авиаторите".

"Червените" аматьори обявиха, че са побеждавали Вихрен цели осем пъти за първенство в периода 2005-2008 година, което естествено не е вярно, тъй като ЦСКА 1948 е създаден през лятото на 2016 година. Това съобщение предизвика лавина от подигравки към "авиаторите" в социалните мрежи.

Явно от ЦСКА 1948 искат по всякакъв начин да наложат мнението, че са наследници на ЦСКА, който обаче фалира преди година и половина и няма нищо общо с аматьорите от В група.

Именно това нещо го потвърдиха и действията на министър Красен Кралев, който даде базите на ЦСКА-София през лятото на 2016. Именно този клуб бе припознат от феновете на автентичния ЦСКА.

"Тези тотално се излагат и вече будят не само смях, но и съжаление. Абсолютни комплексари, както ги нарече и Стойне Манолов. ЦСКА 1948 е 50 фена и още толкова сребролюбци", пишат повечето фенове в социалните мрежи и най-вече във форумите на ЦСКА-София.