Няколко дилеми има около стартовия състав на ЦСКА за двубоя с Локо Пд в неделя. Едната от тях е свързана с центъра на защитата и евентуалното завръщане на Чорбаджийски сред титулярите, пише "Тема спорт".

Юношата на клуба е възстановен от травмата си в кръста и отново е на линия. В негово отсъствие сред стартовите 11 попадаше Барт. Французинът се представи стабилно и трудно могат да се намерят аргументи, заради които да бъде изваден от титулярния състав. Другата дилема е свързана с левия фланг на атаката, на който по традиция от началото на сезона не може да се намери постоянен избор. Меркадо получи шанс в миналия кръг с Ботев, след като вкара победния гол срещу Лудогорец (2:1).

Еквадорецът обаче разочарова и сега се обмисля поредна промяна на поста. Варианти са Кулма, Десподов, както и Енрике. Не е изключено да се потърси изненада именно с включването на бразилеца, който дълго се възстановяваше от контузия, но е напълно готов за игра. В средата на терена пък Пинто е в слаба форма в последните два месеца и няма да е изненада, ако остане извън титулярите. Проблемът е, че основната алтернатива на поста вътрешен халф - Раул Лое, също не впечатлява с изявите си.