Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов даде любопитно интервю за колегите от "BIT". Десподов обяви, че Лудогорец ще е основен претенден на ЦСКА за шампионската титла. Той заяви още, че ЦСКА-София не е Литекс, а ЦСКА.

"И преди имахме същите амбиции за титла, каквито са и сега, макар че тогава разликата беше 4 точки. Имаме още два мача за първенство, и един за купа, така че не трябва да се отпускаме".

"Ние се гоним с Лудогорец, Левски са на 6 точки от нас, от тях на 8 ли са, не знам и аз. Лудогорец е добър отбор, но и ние сме добър отбор, показахме го в Разград, когато ги победихме, така че ще се борим до края с тях", заяви Десподов.

"Много е важно да ги отстраним за Купата, и за нас, и за феновете. Такива мачове са трудни, защото е само един. Няма да е лесно със сигурност, но мисля, че ще се справим. Не мисля, че Лудогорец е по-голям враг от Левски".

"Вярно, е че последните една, две години хората не ги харесват, казват, че са съдийски отбор и т.н., но не е моя работа да коментирам тези неща. Но да, и Лудогорец, и Левски са ни врагове. Каквото е казал колегата Моци, да си носи отговорност за думите".

"Не е моя работа да коментирам и него, и съдийството. Хората трябва да разберат, че ние не сме Литекс, а ЦСКА. Пише ЦСКА, не пише Литекс. Виждате каква посещаемост имаме по стадионите, не само в София, а и навън. Това само говори по себе си", добави нападателят.