Около 10 хиляди души ще подкрепят ЦСКА в предстоящото дерби с Лудогорец в София през уикенда. Ако победят, "червените" ще се доближат отново на 5 точки от първото място и ще поставят шампионите под сериозно напрежение.

"Интересът към мача е много солиден. Червената общност става все по-консолидирана и случилото се във Варна я обедини още повече", коментираха от "Армията"

Днес ръководните фактори в клуба ще проведат съвещание, но което ще обсъдят цените на билетите. Възможно е пропуските да бъдат намалени и в сектор А да се влиза срещу 8 лева, а в сектор В - срещу 5. Това ще се реши днес по обяд.

В същото време председателят на сдружение "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков разкри какви са бъдещите плановете на сдружението. За момента то все още не помага на първия отбор на "червените", а се опитват да помогнат за възстановяването на базата.

Според него също така времето на едноличните собственици на клубове от ранга на Левски и ЦСКА е отминало, защото те са многомилионен бизнес и е по-добре да се въведе формулата с много акционери.