Защитникът Дан Бойл вкара победния гол при дузпите, а Ню Йорк Рейнджърс се наложи с 2:1 над Отава и записа осма поредна победа в първенството на НХЛ. Бойл, който е роден в Отава, преодоля вратаря Крейг Андерсън и донесе успеха на своя тим.

Крис Крайдър откри резултата за Рейнджърс при числено превъзходство 2:31 минути след началото на мача, но четири минути по-късно Ерик Карлсен изравни. В останалите части и в продължението двата тима не успяха да си отбележат нов гол и се стигна до изпълнението на дузпи.

Отборът на Бостън отбеляза три попадение през втория период при успеха с 3:1 над Детройт. Партис Бержерон, дейвид Крейчи и Тори Круг бяха точни за домакините, а за Детройт се разписа Джъстин Абделкадер.

Вратарят Кори Шнайдер направи 21 спасявани и записа първи мач без допусна гол за сезона при победата на Ню Джърси над Питсбърг с 4:0. За Шнайдер това е 18-и "шътаут" в кариерата и втори срещу "пингвините".

Дейвид Шлемко, Майк Камалери, Боби Фарнъм и Лий Стемпняк се разписаха за Ню Джърси. Нейтън МакКинън се отличи с два гола и асистенция, а Колорадо разгроми като гост Монтеал с 6:1. Вратарят Рето Бера отрази 39 удара за Колорадо.

Якуб Ворачек се разписа в 37-ата секунда на продължението, за да донесе успеха на Филаделдия с 3:2 над Каролина. Това беше негов първи гол от началото на сезона. Уейн Симъндс изравни 3:09 минути преди края на редовното време за Филаделфия.

Кълъмбъс надделя над Аризона с 5:2, а Уилямс Карлсън вкара два гола в мача. Домакините постигна първа победа през своя публика от началото на сезона. Буун Дженър, Брендън Саад и Райън Йохансен също бяха точни за Кълъмбъс. За Аризона попаденията отбелязаха Антони Дюклер и Оливер Екман-Ларсон.

Сан Хосе спечели срещу Бъфало с 2:1 след продължение с победен гол на Патрик Марло. Торонто се наложи над Ванкувър с 4:2, а Невшил разгроми Уинипег със 7:0. Тампа Бей загуби от Флорида с 4:5 след дузпи, а Чикаго надделя над Сейнт Луис с 4:2.

Далас победи Минесота с 3:2 след продължение с гол на Джон Клингберг 3:18 минути след началото на добавеното време. Лос Анджелис записа 11-а победа в 14 мача, след като спечели срещу Едмънтън с 4:3.