Националният клуб на привържениците на Левски и Българската федерация по бокс организират четвъртия пореден боксов турнир между фракциите на Левски под надслов "Свободата да избираш".

Турнирът е част от многобройните инициативи на НКП, свързани с възпитанието на младите левскари. Целта е енергията и вниманието им да бъдат съсредоточени към спорта и дисциплината, а не към "уличните прояви".

Затова и фокусът на събитието е поставен върху възможността на всеки от нас да избере да спортува и така да бъде свободен от зависимости. Политиката на организацията по превенцията на насилието и футболното хулиганство е трайно установена от години и е доказала положителните си резултати.

Няма друга организация на футболни привърженици в България, която да може да се похвали с постиженията на организираната синя общност.

НКП предварително изказва своята искрена благодарност към БФБ и любезните домакини на събитието от зала "Универсиада", без чиято подкрепа то нямаше да бъде възможно.

Очакваме ви на 12 февруари, петък, от 17:30 часа в зала "Универсиада", за да проследите на живо 16-те двубоя, в които участие ще вземат:

София-Запад, Южна Дивизия, Blue Terror – Русе, Old Capital Boys – Велико Търново, Ултрас Видин, Ултра Варна, QDVP, Торсида Кюстендил, Вандалс Плевен, Сини Хуни – Перник, Синя хунта – София, Сини Лъвове – Сандански, Сините от Нови Искър.

За събитието са осигурени ВИП места, които всеки ще може да заеме срещу скромното дарение от 5 лева на влизане в залата.