Нешвил постигна първата си победа след редовното време за сезона в Национланата хокейна лига след 2:1 с дузпи срещу домакина Филаделфия. Филип Форсберг изравни резултата в средата на третата част, а Райън Елис единствен се разписа при наказателните удари за успеха. Филаделфия допусна второ поредно поражение след серията от 10 последователни победи, която завърши в събота срещу Далас. Вратарят на гостите Пека Рина завърши с 31 спасявания.

Андрю МакДоналд вкара за домакините в първия период, а Стийв Мейсън отрази 30 шайби, но това не беше достатъчно.  Райън Нюджънт-Хопкинс се разписа в 2:55 минута на продължението, а Едмънтън надделя с 3:2 над домакина Сейнт Луис.

С втория си пореден успех гостите се изравниха с лидера в Тихоокеанската дивизия Сан Хосе. Кам Фаулър отбеляза победен гол за 3:2 при числен превес 6:32 минути преди края и донесе победата на Анахайм при завръщането на старши треньора на отбора в Торонто.

Фаулър се отличи и с асистенция при гола на Райън Гецлаф, Ник Ричи също се разписа за гостите, а вратарят Джон Гибсън се отличи с 33 спасявания. Остин Матюс и Назем Кадри вкараха за канадците. Крис Ферстеег и Трой Брауър завършиха с по гол и асистенция и помогна за успеха на Калгари с 4:2 в залата на Аризона.

Двубоят между Каролина и Детройт беше отложен заради проблем с леда. Причина стана теч в охладителната система на "PNC Arena", който беше открит по-рано през деня, но домакините не успяха да отстранят на време.