Ивелин Попов спаси своя Кубан Краснодар от домакинска загуба срещу Суонзи, след като в продължението на мача изработи изравнителния гол за 1:1. 

Това е втора точка на руснаците в Лига Европа, като след тази среща краснодарци заемат последното 4-о място в своята Група "А", докато "Лебедите" още държат лидерството, като имат 8 точки в актива си.

В предишния мач между двата тима, който се игра в Англия и който също завърши при същия резултат, руснаците стигнаха до ремито по идентичен начин - с гол в продължението. 

Мачът започна много силно за гостите, които стигнаха до попадение още в 9-ата минута. Вилфред Бони отправи хубав удар от осем метра и реализира, като в ситуацията имаше и доста колеблива игра в отбраната на домакините.

Няколко минути след това "Лебедите" можеха да поведат с 2:0, но Лама не успя да реализира сам срещу вратаря.

Попето пък пропусна страхотна възможност в 30-ата минута, след като бе оставен непокрит в наказателното поле и топката бе подадена към него, но нападателят не успя да отправи удар.

След почивката пък Кубан имаше няколко интересни шанса да изравни, като пред Сисе се откриха положения, но французинът ги пропиля с лека ръка.

В 75-ата минута домакините останаха с човек по-малко, след като Шандао получи втори жълт и червен картон.

В продължението след редовното време обаче Ивелин Попов даде страхотен пас към Балде в наказателното поле и последният успя с прехвърлящ удар да реализира и да донесе точката на тима си.