Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев не скри задоволството си от равенството 1:1 с Черноморец Одеса за Лига Европа и класирането на шампионите в следващата фаза на турнира.

„Поздравявам футболистите, които издържаха на физическия натиск и на психическия също. Трудни бяха мачовете с Одеса".

"Поздравявам играчите за мъжката игра и за характера. Вече мисля, че ще играем по-освободено и се надявам на добър футбол и на успехи“, започна Стоев.

„Владо Стоянов извади една много важна топка, която можеше да реши мача. Трудно беше, имахме четирима играчи с проблеми. Благодарих на момчетата повече не знам какво да има кажа“, завърши наставникът.

Халфът Христо Златински също изрази радостта си от това, че той и неговите съотборници са издържали на физическото и психическо напрежение в мача.

"Беше много тежко, но се радвам, че успяхме да вземем това, което ни беше необходимо. Имаше доста заряд в мача, но важното е, че издържахме и физически и психически".

"Поздравявам отбора на Черноморец. Украинците демонстрираха много добър футбол с много физически сблъсъци на терена и борба, изпуснаха няколко положения пред нашата врата", заяви Златински след двубоя.

"Надявам се в последните два мача да играем много по-освободено психически и да се наслаждаваме на футбола", допълни българският национал.