Лацио трябва да играе на върха на възможностите си, ако иска да постигне благоприятен резултат и да отстрани Лудогорец на  1/16-финалите в турнира Лига Европа, заяви треньорът на римския отбор Едоардо Рея.

Реваншът между Лудогорец и Лацио е утре от 20.00 часа на  Националния стадион "Васил Левски".

"Трябва да играем по изключителен начин, за да успеем да наваксаме пасива от първия мач", коментира Еди Рея на пресконференцията преди мача.

"Трябва да вземем инициативата и да контролираме топката. Не трябва да предоставяме топката на  Лудогорец, защото те са много силни в разиграванията. Ще опитаме да вкараме ранен гол, за да заличим пасива от първия мач.  Кандрева е първи изпълнител на дузпа, а втори - Билия".

Треньорът на Лацио се надява вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов да няма ден и неговият отбор да успее да вкара гол.

"За нас е много важно да продължим напред в турнира. Надявам се вратарят на Лудогорец Стоянов да няма такъв ден,  както в Рим, където имахме много възможности за гол, които той  отрази", каза Рея.

Той е разучил добре играта на Лудогорец и се надява да  намери противодействие на съперника.

"Лудогорец задържа много добре топката, играе много силно по фланговете, като крайните защитници се включват добре в атака.  Естествено имат и някои слабости, които сега няма да кажа, но в  последните дни разучихме много добре тяхната игра".

"Раду и  Конко се чувстват по-добре и тази вечер ще ги натоваря повече,  за да видим как ще реагират. Ще реша утре дали Клозе да започне  титуляр или да влезе през второто полувреме. Преди имахме 7-8  контузени, но сега не мога да се оплача от това", каза още Еди  Рея.