Интер - Карабах, среща от Група "F" на Лига Европа, стадион "Джузепе Меаца", Милано. 22:05 часа българско време.

Групата на ИНТЕР:
Вратари:  Ханданович, Карисо, Берни
Защитници:  Жуан, Андреоли, Видич, Додо, Ранокия, Мбайе, Д'Амброзио, Нагатомо, Джонатан
Халфове:   Ковачич, Гуарин, Кузманович, Медел, Оби, Кърхин, Ернанес, М'Вила
Нападатели:  Освалдо, Паласио, Икарди, Пушкаш
Контузени: Кампаняро

Прогноза на Gol.bg:
Интер ще гони втора победа във втория по сила европейски турнир, след като в първия си сблъсък записа успех над украинския Днипро с 1:0 при визитата си. Азерите от своя страна врътнаха домакинско реми 1:1 срещу Сент Етиен и в момента имат една точка в актива си, което все пак е добър старт за тях.

Домакините ще се опитат да измият срама от позорното си представяне срещу Каляри в шампионата през уикенда, когато загубиха с 1:4 на свой терен. 

Бразилецът Джонатан е под въпрос за днешната среща заради травма, докато Фреди Гуарин и Мауро Икарди могат да излязат сред титулярите днес.

Кампаняро пък вероятно ще пропусне мача заради контузия.

Гостите обаче също имат кадрови проблеми и твърдо аут за мача, за тях, са Диас и Чумбиньо, докато Рейналдо остава под въпросителна.

Като цяло Интер се намира в добра форма, ако не броим тежката загуба от Каляри. В последните 5 мача от всички турнири отборът има 3 победи, 1 реми и 1 поражение.

Гостите пък имат само една победа в Европа за последните си 5 срещи, но все пак влязоха в групите на втория по сила турнир на Стария континент.

Нашата прогноза е успех с два гола за Интер.

Резултат: Интер - Карабах 2:0