Халфът на Рубин Казан Благой Георгиев коментира победата с 3:2 над Щурм Грац като гост в първа среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Бившият национал се появи на терена на почивката и заяви, че руският тим е трябвало да спечели по-убедително в Австрия, за да си гарантира продължаването напред.

"През първото полувреме играхме внимателно, повече разузнавахме съперника, както направиха и те. След почивката заиграхме нашата си игра, комбинирахме, държахме топката. Получи се добър мач и най-важното е, че спечелихме. Но можехме да вкараме и повече голове и да сме по-спокойни преди реванша".

"Сега започваме да мислим за срещата със Спартак Москва от първенството и забравяме тази с Щурм Грац. Всички мисли са ни насочени за гостуването в столицата", каза Благо Колизеума, след което коментира и физическото си състояние.

"Вече се чувствам добре. По време на двубоя не усещах болки, което е радващо. Физически сме подготвени отлично и всичко е наред, Слава Богу", добави набожният футболисти, който обича да сменя жените като носни кърпички.