Рубин Казан се класира за груповата фаза на Лига Европа, след като победи с 1:0 македонския Работнички.

Цял мач за домакините игра бившият национал Благой Георгиев, а единственият гол вкара Карлос Еруардо през първото полувреме. В последните минути гостите се опитаха да натиснат и да изравнят общия резултат (1:1 в първата среща), но така и не успяха да стигнат до чисто голово положение.

В началото домакините започнаха по-активно и още в 4-ата минута Карлос Едуардо стреля, но покрай целта. Малко по-късно бразилецът отново застраши противниковата врата безуспешно.

В 20-ата минута Рубин стигна до най-чистото си голово положение. Дядюн беше изведен сам срещу стража на гостите Божиновски и той успя да парира шута му. Топката стигна до Едуардо, който отново не успя да оползотвори открилата му се възможност.

Работнички отговори с контраатака, при която Илиевски излезе очи в очи с вратаря на руснаците, но и той демонстрира висока класа и изби. Така се стигна до 35-ата минута, когато нямаше какво да спаси македонците.

Кануников проби отляво и центрира в наказателното поле на точката за дузпа, откъдето Едуардо този път не сбърка. В следващите минути казанци продължиха да обсаждат вратата на гостите и в 39-ата Божиновски пропусна да засече в опразнената врата.

Две минути след подновяването на играта Каннников спечели въздушния двубой с персоналния си пазач и засече с глава. Този път гредата се оказа верен помощник на Работнички.

След малко повече от час игра отборът от Скопие поиска дузпа, но турският съдия остана безмълвен. До края не падна нов гол и така Благой Георгиев и Рубин Казан влязоха в групите на Лига Европа.