Сент Етиен се класира за груповата фаза на Лига Европа, след като на реванша победи с 1:0 Милсами и след 1:1 в Беларус продължава напред.

Единственият гол във Франция вкара Бенжамен Корне още в началото на първото полувреме, а до края на мача палачът на Лудогорец така и не успя да изравни, за да прати сблъсъка в продължения.

Домакините можеха да поведат в 7-ата минута след силен удар на Беноа Асу-Екото от отколо 20 м, но вратарят Раду Мицу беше на мястото си и спаси.

След четвърт час игра обаче нямаше какво да помогне на палача на Лудогорец и  Сенти Етиен поведе. При центриране от корнер, Бенжамен Корне засече топката неспасяемо, а Мицу само я изгледа как влиза във вратата му.

Натискът на французите продължи и 5 минути по-късно Мицу отново трябваше да се намесва след изстрел на Кевин Моне-Пакет. В 27-ата минута халфът отново имаше шанс да се разпише. След изпълнение на корнер, 27-годишният футболист засече, но твърде слабо и за Мицу не беше проблем да улови.

Десетина минути преди края на полувремето и молдовците показаха зъби, когато Патраш получи топката, стреля, получи се рикошет, но Рифле  беше нащрек и спаси.

Шест минути след подновяването на играта Милсами изпусна фантастична възможност да изравни, след като Буд с атрактивно изпълнение със задна ножица нацели гредата.

В следващите минути играта се водеше предимно в центъра на терена, а в 73-ата Валентин Есерик шутира, но Мицу за пореден път демонстрира класа и отрази.

До края не падна нов гол и очаквано Сент Етиен отстрани Милсами и се класира в групите на Лига Европа.