ПАОК се задоволи само с равенството 0:0 с Габала в среща от Лига Европа. Така гърците са твърдо на третото място в групата, без каквито и да било шансове за продължаване в следващата фаза на надпреварата.

Мегазвездата на българския футбол Димитър Бербатов започна титуляр за ПАОК, но не се отличи с нищо запомнящо се и бе заменен в 71-ата минута.

Домакините от ПАОК започнаха атакуващо мача и можеха да вкарат още в осмата минута, но тогава Стелиос Малезас не успя да опъне мрежата на гостите.

Малко по-късно бившият футболист на Левски Гари Родригес също имаше шанс, но стреля в аут.

Последва положение за Габала, но Алексей Антонов се засуети и изпусна. В края на полувремето ПАОК натисна, но с пропуски се отчетоха Ергис Каче и Роберт Мак.

Второто полувреме отново започна с атаки на ПАОК, но Ерик Сабо не успя да вкара. Последваха скучновати минути на "Тумба", за да дойде 71-ата минута, когато Димитър Бербатов отстъпи мястото си на Йоанис Мистакидис.

До края гърците натиснаха, но нямаха шанс за гол и се задоволиха с равенството.

ПАОК - Габала 0:0

ПАОК: Панайотис Гликос, Гианис Скондрас, Стелиос Малезас, Георгиос Цавелас, Стелиос Кициу, Димитрис Пелкас, Александрос Тзиолис, Ергис Каче, Гари Родригес, Димитър Бербатов, Роберт Мак

Габала: Дмитри Безотосни, Ариф Дашдемиров, Рафаел Сантос, Воислав Станкович, Рикардиньо, Сергей Зеньов, Рашад Абюлфаз Садигов, Самир Заргаров, Олексий Гай, Алексей Антонов, Ермин Зек