Треньорът на Борусия Дортмунд Томас Тухел не можеше да повярва по какъв нелеп начин неговият тим изпусна победата при гостуването на Ливърпул насред "Анфийлд".

Рурците имаха аванс от 2:0 и 3:1, а освен това на моменти прегазиха противника си, но в крайна сметка характерът на "мърсисайдци" си каза думата и те стигнаха до сензационен обрат с 4:3.

"Изобщо не мога да си обясня какво се случи. Това не беше логично. За мен е необяснимо по какъв начин загубихме този мач", обяви младият специалист на пресконференцията след мача.

"Когато резултатът стана 3:3 всички вярваха, че на Ливърпул им е отредено да победят. Това е просто съдба. Когато вярваш толкова силно в победата, тогава нещата се случват. Трябва да приемем това поражение, защото просто нямаме друг избор".

"Не може да не поздравим домакините за характера, който показаха. Ние от своя страна можехме да им вкараме още няколко гола. Така и не успяхме да поведем в резултата с три попадения, но и преднина от два гола трябваше да ни е достатъчна. В крайна сметка обаче загубихме контрол върху мача и видяхте какво стана".