Левски отпадна от втория квалификационен кръг на Лига Европа, след като завърши 1:1 при домакинството си на Марибор в реванша между двата отбора, игран на препълнения стадион "Георги Аспарухов".

И в двете срещи "сините" създадоха по-чистите голови положения, а в снощния мач показаха и страхотна разнообразност в предни позиции, което на моменти шокираше словенския колос. Многото пропуски в крайна сметка натежаха и Марибор успя да вкара скъпоценния гол при първата си по-сериозна атака след почивката.

През първото полувреме словенците изпуснаха и дузпа, спасена от Боян Йоргачевич. Наказателният удар беше кристален и не подлежи на полемики, но имаше ли такъв за Левски при резултат 1:0? В 58-ата минута на мача Венци Христов стреля и топката се отклони в ръката на съперников футболист. Главният съдия от Дания Михаел Тикгаард обаче остана безмълвен. Вижте видеото и в коментар напишете вашето мнение за спорния момент.

Другият ни въпрос е: "Заслужено ли Левски отпадна от Марибор", като прикачваме разширен репортаж на реванша и можете да гласувате със стрелките. Тази нагоре е съответно за отговор "да", а тази надолу за "не".