Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана много доволен от трудната победа с 1:0 над украинския средняк Заря Луганск. 
 

Той подчерта, че е много важно, че отборът му е стигнал до трите точки, след като загуби първата си среща от Лига Европа срещу Фейенорд.

"Беше ни много трудно. Имахме своите шансове през първото полувреме и ако се бяхме възползвали от тях, тогава мачът можеше да протече по съвсем различен начин", обяви той на пресконференцията след мача.

"През цялото време украинците бяха много добре организирани и ни дебнеха на контраатаки. Като цяло двубоят бе доста тежък и труден за нас, но е много важно, че победихме".

"Уейн направи страхотна асистенция. Той даде точно това на отбора, което ни е необходимо в момента. Ибра пък е страхотен. Отново го доказа с гола си. Дори и да не бележи обаче, той е много полезен за отбора със самото си присъствие на терена и динамиката, която дава на играта".

"Сега трябва да се насладим на победата и да насочим концентрацията си към тежкия мач със Стоук. Не трябва да се залъгваме, че са толкова назад в таблицата. Ще ни бъде много трудно".