Зора Луганск - Манчестър Юнайтед, среща от Група "А" на Лига Европа, стадион "Черноморец", Одеса. 20:00 часа българско време.

Групата на Ман Юнайтед за мача: Де Хеа, Ромеро, Джонстън, Фосу-Менса, Джоунс, Бейи, Рохо, Блинд, Йънг Фелаини, Ерера, Погба, Лингард, Мата, Мхитарян, Марсиал, Рашфорд, Руни и Ибрахимович

Прогноза на Gol.bg:
Гостите още не са се класирали за следващата фаза на турнира, така че успехът при днешната визита е задължителен.

Руни пропусна мача с Евертън заради наказание, но днес е в групата. Освен това Моуриньо е взел всички по-добри играчи от своя състав, защото планира да заложи на силни единици тази вечер.

Карик, Валенсия и Дармиан започнаха като титуляри срещу Евертън, но останаха извън групата от играчи за днешния мач, докато Депай и Шнейдерлин бяха пренебрегнати от Специалния по други причини.

Смолинг и Шоу също са аут, но заради травми, а Швайни не е картотекиран за турнира. 

Преди този мач Юнайтед е втори в групата си с актив от 9 точки, но при загуба на тима днес и при победа на Фейенорд над Фенербахче "червените дяволи" ще отпаднат от турнира. 

Домакините няма за какво да се борят, тъй като са последни с актив от 2 точки. 

В предишната среща между двата тима Юнайтед постигна домакинска победа с 1:0, а освен това Юнайтед е постигнал победи в 5 от последните си 6 мача срещу украински тимове.

Нашата прогноза е успех за гостите с два чисти гола.

Резултат: Зоря - Манчестър Юнайтед 0:2