Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана доволен от успеха с 2:0 при визитата на Заря Луганск и класирането на отбора му за 1/16-финалите на Лига Европа.

"Играхме добре тази вечер. Когато играеш зле и не получаваш нужните резултати, тогава това нещо "убива" увереността на играчите. Ние обаче бяхме на другия полюс. Играхме добре и бе логично да очакваме и добър резултат. Домакините се защитаваха добре, но ние контролирахме топката почти през цялото време. Да, мачът иначе бе труден, тъй като противникът се постара. Най-важна обаче е победата, която в случая бе за нас", обяви той на пресконференцията след мача.

"Мисля, че теренът бе по-добре, отколкото ден преди това. Оценяваме усилията на Черноморец и Заря да го докарат до достатъчно добро състояние, за да бъде годен за игра". 

"Искам да поздравя украинците, тъй като според мен те имат доста добър треньор и доста добре организиран отбор. Групата ни бе много трудна, тъй като в нея са три много добри отбора. Надявам се, че ще продължаваме с победите в Лига Европа". 

"Много съм доволен от Мхитарян. Това момче има силен манталитет. Той просто бе твърдо решен да се бори здраво срещу трудната му адаптация. Работи много здраво тактически и физически. Знаем какъв футболист е и ненапразно дадохме толкова пари за него".