Андерлехт - Манчестър Юнайтед, първа среща от 1/4-финалите на Лига Европа, стадион "Констант Ванден Сток", 22:05 часа българско време.

Групата на Манчестър Юнайтед за мача: Де Хеа, Ромеро, Перейра, Валенсия, Блинд, Дармиан, Шоу, Рохо, Фосу-Менса, Бейи, Мхитарян, Карик, Ерера, Йънг, Лингард, Погба, Фелаини, Марсиал, Рашфорд и Ибрахимович

Контузени: Руни, Мата, Смолинг и Джоунс

Прогноза на Gol.bg:
Юнайтед се е прицелил в спечелването на Лига Европа, тъй като по този начин тимът не само ще си осигури евротрофей през този сезон, а и ще си гарантира място в Шампионската лига. 

Де Хеа, Валенсия и Йънг взеха участие във вчерашната тренировка на отбора, докато Руни, Мата, Смолинг и Джоунс не са в групата на "червените дяволи" заради контузии.

Все пак обаче се очаква Ромеро да застане под рамката на вратата, а испанецът да получи почивка, след като имаше доскоро проблем с травма. 

Интересно е да се отбележи за статистиката, че Андерлехт спечели последните си две домакинства на Манчестър Юнайтед, след като надви "червените дяволи" с 3:1 през далечната 1968 година и с 2:1 през 2000 година. 

Жозе Моуриньо обаче има две победи в последните си две срещи с този тим като мениджър на Челси в груповата фаза на Шампионската лига през сезон 2005-2006.

Няма спор кой е фаворитът в днешния мач. Това е Юнайтед и ще бъде изненада да не постигне успех днес.

И двата тима се намират в добра форма. Домакините са с 4 победи и реми в последните 5 мача от всички турнири, докато гостите са записали 3 успеха и 2 ремита.

Нашата прогноза за този мач е успех с 0:2 за Юнайтед.

Прогноза: Андерлехт - Манчестър Юнайтед 0:2