Треньорът на Селта Едуардо Берисо не отписва шансовете на своя отбор да се класира за финала в турнира Лига Европа въпреки домакинското поражение с 0:1 от Манчестър Юнайтед снощи.

Според него, футболистите му могат да постигнат нужния резултат на Олд Трафорд, който да ги изпрати в заключителния етап от турнира.

"През първото полувреме играхме доста слабо. Можехме да допуснем доста попадения. През второто изравнихме играта. Необходимо обаче е да гледаме напред, да се опитаме да вървим към следващия етап, както сме го правили и преди".

"Ако трябва да се върна назад, това е онзи резултат, който имахме и преди мача с Шахтьор (Украйна) на 1/16-финалите. Не бива да бъркаме резултатът от първата среща с общия баланс, който ще ни изпрати по-нататък, заяви Берисо.

Попитан дали изваждането на основните футболисти от последните шампионатни мачове, за да им бъде дадена почивка, не е имало обратен ефект, той отговори: "Ние сме се старали да ги държим в тонус, имали сме сериозни тренировки, за да не чувстват липса на мачовете.Не мисля, че това се оказа проблем".