Левски ще играе за феновете си в мача срещу Хайдук, заяви старши треньорът Николай Митов по време на пресконференция преди двубоя.
 
"Какво ще правим, ще го разберете утре на мача. В по-добро състояние сме от предния мач и с всеки изминал ще ставаме още по-добри. Всички са готови за повече минути, но тези срещи се изиграват със зъби и нокти. Всичко е воля и характер. Всеки чака с нетърпение да изиграе този мач. Искам да покажем на терена това, което тренираме. Имаме един гол пасив и се надявам да преодолеем Хайдук с два повече", каза той.
 
"Имаме вариант А и вариант Б (заради контузените Давид Яблонски и Антонио Вутов). Неприятно е, когато имаш проблеми, но това е част от футбола. Излиза друг човек и играе. Гледах последния мач на Хайдук. Наясно сме с играта им, разучили сме ги добре. Важно е ние какво ще играем. Ако изпълним това, което искаме, няма да имаме проблеми и ще отстраним Хайдук", добави старши треньорът на Левски.
 
"Утре трябва да играем и заради публиката. Трябва да ги отстраним и след две седмици да играем пред пълен стадион. Друго е да излезеш на Герена и да ти ревнат от първата минута. Феновете със сигурност ще липсват", продължи Николай Митов.
 
На въпрос дали Левски тренира дузпи, той отговори: "Да, всичко тренираме".