Спортният директор на Левски Даниел Боримиров заяви след загубата с 1:2 от Хайдук Сплит, че не може да си обясни грешките допуснати от "сините", след като поведоха с 1:0. Боримиров също изрази мнение, че не харесва моментната физическа форма на тима.
 

"Отборът физически не стоеше добре на терена. Хванаха ни на доста контраатаки и направихме доста сериозни грешки. При 1:0 допуснахме грешки, които за мен са необясними. Имахме сериозни грешки и при двата гола. Не ми хареса играта, но мен ме притеснява повече физическото състояние на футболистите. Имахме проблеми с контузени. Това е футболът, не е оправдание, това са фактите."

"Ако треньорите имат грешки, ще го кажа на тях, а не пред медиите".

"Виждате кога свърши първенството, нямахме време за подготовка. Нормалното време е 6 седмици, докато при нас беше компромисен вариант."

"След като два пъти ни победиха, значи са показали повече желание и за момента са физически по-добре от нас", каза още Боримиров.

"Трябва здраво да работим в тренировъчния процес, за да изглеждаме по-добре в мачовете. На Гомес му е нужно време, за да влезне в оптимална форма. За някои футболисти ще има двуразови тренировки, за да наваксат."

Боримиров коментира и липсата на публика на трибуните. "Когато се играе на празни трибуни никак не е приятно, дано да е за последно."

"Ще гоним всичко, пред Левски няма други алтернативи", завърши спортният директор на "сините".