Халфът на Судува Жереми Манзоро заяви след загубата с 0:2 от Лудогорец в първи плейоф за влизане в групите на Лига Европа, че литовците още имат шанс да елиминират разградчани.

"Щастлив съм да играя в България, защото тук получих първия си професионален договор като футболист в Черноморец (Бургас). Обичам България, но много трудно се играе в Разград. Дадохме най-доброто от себе си, бяхме подготвени добре и смятам, че още нищо не е свършило. Има и втори мач", каза французинът, който у нас игра в Черноморец и Славия и вкара 12 гола в Първа лига с екипа на двата отбора.

"На полувремето треньорът ни каза, че трябва да бъдем агресивни, но и трябва да внимаваме. Но това не е нашето лице. Все пак е трудно да се играе срещу Лудогорец тук. Не сме щастливи от резултата, защото дадохме много енергия".

"Радвам се, че се срещнах отново с Димитър Димитров-Херо. Той е чудесен треньор и човек, а и ми даде първи професионален договор, когато бяхме в Бургас заедно. Интересното е, че дебютът ми с Черноморец беше именно тук, на стадиона в Разград", добави Манзоро.