Героят на Франция Антоан Гризман заяви, че на почивката на мача с Ирландия той и съотборниците му са си поговорили в съблекалнята.

Тогава домакините на Евро 2016 изоставаха с 0:1, но през второто полувреме нападателят вкара два гола, с което класира "петлите" на 1/4-финалите, където съперник ще е победителят от двойката Англия - Исландия.

"Изключително съм щастлив, че се класираме за четвъртфиналите. Борихме се, за се върнем в мача днес. Има да извървим още дълъг път, затова трябва да подобрим представянето си. Но сега се радваме на победата. Моето семейство беше на стадиона и това също беше важно за мен", каза Гризман.

"Надявам се да продължа да помагам на отбора. Дадохме всичко през второто полувреме и видяхте една различна страната на Франция. Знаехме, че срещу Ирландия ще бъде сложно, но сме щастливи от победата. Сега ще анализираме какво се получи добре и какво не, за да подобрим играта си".

"Не играхме добре през първото полувреме. На почивката си казахме някои неща в съблекалнята. Ние играем за Франция и след това променихме всичко, а и феновете ни помогнаха много. След първия гол получих по-голяма увереност в себе си и успях да отбележа и втори", добави Гризман.

Прогнозирайте срещите от Евро 2016 ТУК и спечелете награди!