Времето на истината на Евро 2016 дойде. Вече са ясни 6 от общо 8-те 1/4-финалисти, които продължават борбата за титлата. Остава днес да се присъединят още 2 отбора, при това тези, които са в "потока на смъртта".

Прогнозирайте срещите от Евро 2016 ТУК и спечелете награди!

Безспорно дербито на тези 1/8-финали е срещата между Италия и Испания, която е повторение на последния финал на Европейски първенства. Тогава иберийците победиха с категоричното 4:0 и защитиха титлата си от Евро 2008. Сега италианците са жадни за реванш, макар и без особени звезди в редиците си.

Клаудиа Романи

Съвсем резонно дербито на тази фаза от турнира попадна и в редовната рубрика на Dnes.bg Евромацки 2016, която противопоставя красавици от страните, участнички в турнира.

Красотата на италианките ще защитава манекенката Клаудиа Романи, която е сочена за една от най-красивите жени на света. Срещу нея ще се изправи испанската манекенка и актриса Патрисия Родригес.

Патрисия Родригес

И така – време е за голямото дерби. Италия срещу Испания. Клаудиа Романи срещу Патрисия Родригес. Коя е по-секси решете вие! Тук можете да дадете гласа си и да разгледате още снимки на двете красавици.