Нико Хюлкенберг остава пилот на Форс Индия и през 2015-а година, потвърдиха от отбора. 

Това ще бъде четвъртия сезон на германеца в отбора, след като той кара за тима и през 2011 и 2012, а през 2013 бе в Заубер, където обаче нещата не се получиха според очакванията му. 

През настоящата кампания обаче Хюлкенберг се представя силно, като е 8-и в класирането със 76 точки, като в 13 от 16 старта е завършил в първата десетка. Най-доброто му постижение е пето място, което постигна 4 пъти. 

„Хубаво е, че нещата за следващия сезон са ясни за мен. Познавам отлично отбора и съм доволен, че заедно постигнахме някои много добри резултати. Хората тук са амбициозни и съм уверен, че заедно ще направим добра година, след като разполагаме и със солиден партньор в лицето на Мерцедес” заяви той. 

„Всички сме много щастливи, че Нико остава пилот на Форс Индия и през следващата година. Той е страхотен състезател и за нас няма съмнение, че е един от най-талантливите във Формула 1” заяви шефът на Форс Индия Виджай Маля. 

Засега не е ясно кой ще бъде вторият пилот и дали Серхио Перес, въпреки че той записа единственият подиум за отбора през сезона, завършвайки трети в Бахрейн.