Пилотът на Макларън Хонда Фернандо Алонсо продължава да бъде в болница, макар че агентът му за пореден път обяви, че всичко с испанеца е наред. 

Както е известно двукратният световен шампион катастрофира на пистата в Барселона в неделя, като получи мозъчно сътресение. Очакваше се още вчера следобед или най-късно днес сутринта той да бъде изписан, но това не стана. 

„Не зная колко дълго Фернандо ще остане в болницата. Не бързаме, така че не мога да кажа още колко време ще бъде на лечение. Ще си тръгне, когато лекарите преценят, че може да продължи нормално живота си” заяви агентът на Алонсо Луис Гарсия Абад (на снимката). 

„Фернандо е много добре и е оптимист, че скоро отново ще бъде при нас. Не мога да кажа дали ще участва на последните тестове, но на този етап най-важно е той да може да се бори за титлата през есента” каза още мениджърът, който отново отрече слуховете, че по време на катастрофата Алонсо е загубил съзнание. 

Самият пилот, за да успокои своито фенове, публикува снимка в социална мрежа, на която е усмихнат на болничното легло с вдигнат палец, което предполага, че наистина всичко с него е наред.